Main Content

VIDEO: McElhinney a Harding čarovali na bránkových čiarách!

streda, 20. november 2013 11:34 | Autor: Dávid Lech

VIDEO: McElhinney a Harding čarovali na bránkových čiarách!
VIDEO: McElhinney a Harding čarovali na bránkových čiarách! | zdroj: © TASR

V desiatich nočných zápasoch National Hockey League hrali hlavný prím brankári, a to konkrétne Josh Harding a Curtis McElhinney, ktorí chytili takmer nemožné. Puk už všetci diváci videli v bráne, no spomínaní gólmani vytiahli parádne zákroky doslova v hodine dvanástej.

Fantastický zákrok vytiahol z talóna 29-ročný gólman Josh Harding, ktorému jeho spoluhráči vďačili za to, že v prvej tretine neinkasovali "divosi" ani jeden gól. Kanadský brankár však v druhej tretine v priebehu 14 minút trikrát inkasoval a vystriedal ho Darcy Kuemper, ktorý taktiež obdržal tri góly a Minnesota tak odchádzala z ľadu so zvesenými hlavami po prehre 6:2. 

Ďalší nádherný zákrok predviedol brankár Columbusu Blue Jackets Curtis McElhinney, ktorý "ukradol" gól Samovi Gagnerovi z Edmontonu Oilers. Útočníka "olejárov" to však mrzieť nemuselo, pretože svoju obrovskú šancu nepremenil za beznádejného stavu pre Columbus 6:0. Kanadský celok napokon deklasoval svojho súpera 7:0. 

Včera sme Vám priniesli video exkluzívne premenených samostatných nájazdov. Zahanbiť sa nenechal ani minuloročný víťaz Calder Trophy Jonathan Huberdeau z Floridy, ktorý bol jediným úspešným exekútorom shootoutov a svojmu tímu vydareným samostatným nájazdom zabezpečil víťazstvo 3:2 na ľade Vancouveru Canucks.