Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.)

štvrtok, 21. november 2013 09:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Katalánci sa v zime budú snažiť uloviť záložníka. Prioritou číslo jeden je Koke z Atlética Madrid, do úvahy však pripadá aj Ramires z Chelsea.

BARCELONA: Pravý obranca Martín Montoya stále nepredĺžil zmluvu, čo podnecuje záujem Interu. Milánsky klub tohto hráča lanáril už v minulej sezóne.

BARCELONA:Victor Valdés bude so zraneným lýtkom pauzovať 6 týždňov.

REAL MADRID: V odvetnom zápase baráže proti Švédsku sa zranil Fabio Coentrão. Zatiaľ je jasné len to, že vynechá zápas proti Almeríi.

ATLÉTICO MADRID: Portugalský útočník Beşiktaşu, Hugo Almeida, možno už v januári prestúpi do Primera División.

MALAGA: Keďže Rubin Kazaň v zime pravdepodobne pustí záložníka Bebrasa Natkha, hlásiť sa môžu záujemcovia. Okrem Malagy sa spomína aj záujem Schalke 04.

VILLAREAL: Brankár Juan Carlos Sánchez má síce v tíme len miesto jasnej dvojky, no i tak predĺžil zmluvu do konca sezóny 2016/17.

LEVANTE: 29-ročný obranca Christian Lell je vo svojom súčasnom klube nespokojný a v zime plánuje odchod. Naznačil pritom, že by sa rád vrátil do rodného Nemecka.

CELTA VIGO: Gustavo Cabral včera trénoval a teda zranené koleno ho už netrápi.