Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (22.11.)

piatok, 22. november 2013 08:16 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (22.11.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (22.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

LOS ANGELES: Brankár Los Angeles Kings Jonathan Quick bude svojmu tímu chýbať minimálne do Vianoc. Amerického gólmana trápi poranené trieslo.

CAROLINA: Po jedenástich zápasoch sa do zostavy Caroliny Hurricanes vráti útočník Jeff Skinner, ktorý dlhodobo laboroval so zranením ruky.

COLUMBUS: Columbus Blue Jackets sa bude musieť minimálne pár dní zaobísť bez svojho útočníka Brandona Dubinskeho, ktorý má problémy s nohou.

TORONTO: Útočník Toronta Maple Leafs Tyler Bozak je podľa zámorských informácií stopercentne fit a v súčasnom týždni by sa mal vrátiť do zostavy kanadského tímu.

ANAHEIM: Duel medzi Anaheimom Ducks a New Jersey Devils nedohral obranca „káčerov“ Francois Beauchemin, ktorý sa zranil v hornej časti tela.

KHL

MAGNITOGORSK: Český útočník Milan Gulaš sa rozhodol ukončiť svoje pôsobenie v Metallurgu Magnitogorsk. V 22 dueloch pozbieral len 5 bodov za bilanciu 2+3.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

POPRAD: Popradský celok opúšťa útočník Jaroslav Jabrocký, ktorý sa sťahuje do Kazachstanu, kde bude obliekať dres Saryarka Karagandy.

TRENČÍN: Trenčiansku Duklu posilní Peter Šišovský, ktorý sa s „vojakmi“ dohodol na skúšobnej zmluve do konca novembra.

SKALICA: Útočník Filip Novák, ktorý naposledy pôsobil v Žiline, si dlho angažmán hľadať nemusel. Stal sa novou posilou Záhorákov zo Skalice.