Main Content

Slovan vyhral po nájazdoch na ľade Jugry! V nájazdoch rozhodol Netík

piatok, 22. november 2013 17:06 | Autor: Martin Gregor

Slovan vyhral po nájazdoch na ľade Jugry! V nájazdoch rozhodol Netík
Slovan vyhral po nájazdoch na ľade Jugry! V nájazdoch rozhodol Netík | zdroj: © TASR

Chanty-Mansijsk 22. novembra (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava otvorili štvorzápasovú sériu na klziskách súperov v KHL piatkovým súbojom na ľade Jugry Chanty-Mansijsk.

"Belasí" nastúpili v podobnej zostave ako v utorok v domácom stretnutí s Avangardom Omsk (3:1), len do bránky sa od začiatku postavil Jaroslav Janus a v štvrtom útoku dostal namiesto Tomáša Mikúša príležitosť Martin Bakoš.

Janusovým náhradníkom bol Denis Godla, keďže český brankár Miroslav Kopřiva má menšie problémy s pravým stehenným svalom. Na zápasovej súpiske Slovana stále chýbal pre zranenie útočník Branko Radivojevič. V druhej obrannej dvojici Jugry sa predstavil slovenský reprezentant Tomáš Starosta.

V riadnom hracom čase gól nepadol.

Jugra Chanty-Mansijsk - Slovan Bratislava 0:1 pp a sn (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0, 0:1)

Rozhodujúci samostatný nájazd Netík. Rozhodovali: Belov, Kadyrov - Koršak, Černyšev, vylúčení: 1:2 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, 2600 divákov.

Hlasy po zápase

Rostislav Čada, tréner Slovana (zdroj: hcslovan.sk): "Videli sme bojovný zápas s veľmi dobrou hrou obrán na oboch stranách. V stretnutí nebolo veľa streleckých príležitostí, no mužstvá mohli rozhodnúť v základnej hracej dobe i v predĺžení. V samostatných nájazdoch sme boli šťastnejší a efektívnejší a preto si odvážame z Chanty-Mansijsku dva body."