Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.)

utorok, 26. november 2013 10:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Fernando Torres je fit a už dnes si možno v Lige majstrov zahrá proti Bazileju.

CHELSEA: Zranenie kolena Davida Luiza znamená, že The Blues sa dnes proti Bazileju musia zaobísť bez neho.

MANCHESTER UNITED: Vo veku 81 rokov zomrel bývalý kapitán Bill Foulkes, ktorý patril medzi „Busbyho deti“.

EVERTON: Roberto Martínez je ochotný predať Chorváta Nikicu Jelavića do Celticu, ale musí dovtedy nájsť adekvátnu náhradu.

EVERTON: Klub už pozná presné zranenie Leightona Bainesa. Ten si v derby s Liverpoolom zlomil palec na nohe, takže v aktuálnom kalendárnom roku dohral.

TOTTENHAM: Spurs sa už v zime pokúsia za 6 miliónov libier priviesť záložníka Diega Perottiho, ktorý je hráčom FC Sevilla.

NEWCASTLE: Odchod 25-ročného brankára Tima Krula vyzerá čoraz reálnejšie. Straky už teraz vedia, že v takom prípade angažujú o dva roky mladšieho Alexa McCarthyho z Readingu.

CARDIFF: Počas zápasu s Manchestrom United (2:2) sa 26-ročný Gary Medel dostal do konfliktu s Marouanom Fellainim, ale FA ho disciplinárne nepotrestá.

SUNDERLAND: V sobotu dostal na pôde Stoke City pri prehre 0:2 červenú kartu Wes Brown. Vedenie klubu sa ale proti verdiktu rozhodcu hodlá odvolať.

WEST HAM: Po prehre 0:3 s Chelsea potrestal tréner Sam Allardyce svoj klub odobratím nedeľňajšieho voľna. Všetci hráči tak absolvovali plný tréning.

CRYSTAL PALACE: Nový manažér Tony Pulis zameral svoju pozornosť na útočníka Jordana Rhodesa z Blackburnu.