Main Content

Futbal-LM:Allegri je pod tlakom, oneskorený príchod hráčov na tréning dementoval

utorok, 26. november 2013 12:05 | Autor: TASR

Glasgow 26. novembra (TASR) - Tréner futbalistov milánskeho AC Massimiliano Allegri je pod tlakom. Jeho zverenci figurujú v Serii A na 13. mieste len štyri body nad zónou zostupu a pred dôležitým utorkovým duelom Ligy majstrov 2013/2014 na pôde Celticu Glasgow musel navyše vysvetľovať oneskorený príchod skupiny hráčov na nedeľňajší tréning.

Denník Gazzetta dello Sport uviedol, že útočníci Mario Balotelli a Robinho boli medzi spomínanými piatimi oneskorencami. "Niekto rozširuje falošné informácie," povedal kouč "rossoneri" na tlačovej konferencii v Glasgowe. "Je to absolútne vymyslené, že piati hráči prišli na tréning neskoro. Chcel by som vedieť, kto prišiel s týmito príbehmi ako prvý."

Allegri tiež vyvrátil myšlienku, že pre jeho zverencov je lepšie hrať teraz mimo milánskeho San Sira, kde sa domáci hráči stretli s nahnevanými reakciami fanúšikov po domácej remíze 1:1 s FC Janov. "Rossoneri" tak nevyhrali už sedem súťažných duelov v rade.

"Mužstvo by si nemalo príliš všímať, čo sa deje mimo kabínu," reagoval Allegri. "Samozrejme, u fanúšikov zavládlo sklamanie a trpký pocit. Máme rovnaké pocity, ako každý, kto pracuje pre tento klub. Musíme urobiť všetko preto, aby sme sa zlepšili a zachovali si priazeň fanúšikov, ktorých potrebujeme. Nie je však pravda, že sa nám hrá lepšie mimo San Sira. Domáce prostredie je vždy určitou výhodou, najmä ak hráte pred vlastnými fanúšikmi."