Main Content

Útočník Arsenalu Bendtner mal opäť problémy s políciou

utorok, 26. november 2013 17:19 | Autor: Jakub Vaverka

Útočník Arsenalu Bendtner mal opäť problémy s políciou
Útočník Arsenalu Bendtner mal opäť problémy s políciou | zdroj: © TASR

Dánsky kanonier londýnskeho Arsenalu Niclas Bendtner na seba opäť upútal, no rozhodne nie je za takúto popularitu rád. Britský bulvár zaplnil s jeho fotografiami titulné stránky. Bendtner mal problémy s políciou!

Kontroverzný futbalista, ktorého v poslednom období viac prenasledujú škandály, ako výborné výkony na ihrisku, opäť neostal nič dlžný svojej pošramotenej povesti.  Anglické médiá prišli s informáciami, že Dána mala vypočúvať polícia v jeho dome v Bushey, kde sa podľa okolia a susedov diali poriadne čudné veci.

25 – ročný útočník bol zatknutý a vypočúvaný v pondelok, len dva dni po tom, čo Arsenal dokázal na domácej pôde zdolať Southampton 2:0. Samozrejme, Bendtner, ktorý vrchol kariéry zažil pred niekoľkými rokmi, k triumfu veľa nenapomáhal.

Je isté, že Bendnterove výčiny a priestupky neostanú nepovšimnuté ani manažmentom Arsenalu a samotným koučom Arsenom Wengerom, ktorý nebude mať problém s vynechaním dánskeho strelca zo zápasovej nominácie. Dnes hrajú Kanonieri zápas Ligy majstrov proti Marseille a to, že Niclas nenastúpi je viac ako jasné.