Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.)

streda, 27. november 2013 10:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Včera sa po zranení objavil na tréningu kapitán Vincent Kompany. Dnes proti Plzni sa pravdepodobne ešte do hry nezapojí, ale v nedeľu proti Swansea City by už nemal chýbať.

MANCHESTER CITY & STOKE CITY: Citizens údajne stále intenzívnejšie túžia po príchode Asmira Begovića. Tréner Manuel Pellegrini to ale odmieta a tvrdí, že neexistuje žiadna šanca, že Joe Hart tím opustí.

MANCHESTER UNITED: Portugalský klub Benfica Lisabon chce za srbského stredopoliara Nemanju Matića 20 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: 24-ročný krídelník z Cruzeira, Everton Ribeiro, sa nechal počuť, že by si prial prestúpiť z Brazílie na Old Trafford.

MANCHESTER UNITED: Na dnešný zápas Ligy majstrov pricestovalo mužstvo bez 2 dôležitých hráčov. Robin van Persie má stále problémy s trieslami a Nemanja Vidić ešte nie je fit po otrase mozgu.

TOTTENHAM: V januári by mohol v tíme dočasne pribudnúť Alvaro Morata, ktorý by podľa informácií viacerých médií mohol prísť z Realu Madrid do Anglicka na hosťovanie.

ARSENAL: Nicklas Bendtner bol zadržaný políciou za poškodzovanie cudzej veci. Dánsky útočník sa snažil vyraziť dvere od telocvične. Za svoj čin sa ospravedlnil a škodu zaplatil.

CHELSEA: V Bazileji tím prišiel o tri body a aj o Kamerunčana Samuela Eto’a, ktorý má problémy so stehenným svalom, kvôli čomu v 42.minúte striedal.

CARDIFF CITY: Francúzsky útočník Rudy Gestede si nevie nájsť miesto v zostave waleského klubu a odchádza na krátkodobé hosťovanie do Blackburnu. Odtiaľ sa vráti v januári.

SUNDERLAND: Protest proti červenej karte Wesa Browna zo zápasu proti Stoke bol úspešný. Skúsený obranca sa tak už pripravuje na zápas s Aston Villou.