Main Content

VIDEO: Parádny gól Tatara ohúril aj komentátorov NHL!

štvrtok, 28. november 2013 09:05 | Autor: TASR

VIDEO: Parádny gól Tatara ohúril aj komentátorov NHL!
VIDEO: Parádny gól Tatara ohúril aj komentátorov NHL! | zdroj: © TASR

Detroit 28. novembra (TASR) - Zmocnil sa puku v strednom pásme, prešiel cez dvoch hráčov, obtočil sa okolo bránky a skóroval. Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar predviedol najkrajšiu akciu bohatého programu zápasov NHL v noci na štvrtok.

Mladý krídelník prispel svojím tretím gólom v sezóne k víťazstvu Red Wings nad Bostonom 6:1. Tatar zvýšil na 2:0 a nakoniec mal jeho gól aj punc víťazného.

"Pripomína mi to Slavu Kozlova, keď prišiel z Ruska," kochal sa zámorský komentátor nad akciou Tatara. Mladý Slovák najskôr nasadil skvelú kľučku v strednom pásme Chrisovi Kellymu, v útočnom pásme sa po triku na obrancu Matta Bartkowského pošmykol, ale nestratil kontrolu nad pukom, bleskovo sa postavil na nohy a pokračoval ďalej. Obišiel bránku a zasunul puk za chrbát fínskeho brankára Tuuku Raska. "Oh boy, oh boy!," žasli komentátori.

Tatar skóroval prvýkrát od 2. novembra. "Som rád, že mi to tam konečne padlo. Mal som veľké šance, ale nevedel som dať gól a poriadne ma to hnevalo. Teraz to konečne vyšlo a som šťastný. Teší ma, že sme zdolali silného súpera ako Boston," povedal Tatar, ktorý si pripísal aj asistenciu a v kanadskom bodovaní tak má na konte 8 bodov (3+5).