Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.)

nedeľa, 1. december 2013 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

EVERTON: 31-ročný Američan, Landon Donovan, možno v januári príde na hosťovanie do Liverpoolu. V Goodison Parku skúšal šťastie už dvakrát.

CHELSEA: K životu sa prebrala stará špekulácia, podľa ktorej má David Luiz prestúpiť do Barcelony. S blížiacim sa prestupovým obdobím možno predsa príde k prestupu.

CHELSEA & MANCHESTER CITY: Údajné zlé vzťahy Sergia Ramosa s Carlom Ancelottim v Reale Madrid zaujímajú dva silné anglické tímy. The Blues aj Citizens majú o Ramosa záujem.

LIVERPOOL: Brendan Rodgers si vyhliadol 21-ročného útočníka Luca Castaigonsa, ktorý je hráčom Twente.

LIVERPOOL: Daniel Sturridge je opäť zranený. Na tréningu si zranil členok a čakajú ho vyšetrenia. Predbežne je vylúčené, že si zahrá dnes proti Hullu City.

MANCHESTER UNITED: Juventus pripravuje na zimu zaujímavú ponuku pre Červených diablov. Ak by do Turína pustili Naniho, opačným smerom bude putovať Mirko Vučinič.

MANCHESTER CITY: Vzhľadom na to, že Joleon Lescott má zmluvu len do konca sezóny a netají sa nespokojnosťou v tíme, možno bude prestupovať.

WEST HAM: Príchod Dembu Ba do West Hamu sa doteraz nejavil ako príliš reálna možnosť, ale vedenie The Hammers chce v zime začať rokovanie o príchode tohto 28-ročného Senegalčana.

WEST BROMWICH: Žltá karta Yuosouffa Mulumbuho zo včerajšieho zápasu proti Newcastlu znamená, že konžský futbalista bude v najbližšom ligovom zápase chýbať.

HULL CITY: Predvčerom sa zišiel majiteľ klubu s manažérom a určili si prestupové priority. Výsledkom toho je, že Tigri zabojujú o útočníka Filipa Đorđevića z Nantes.