Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.12.)

nedeľa, 1. december 2013 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Lionel Messi odcestoval do Argentíny, kde absolvuje ďalšiu fázu svojej rekonvalescencie. Katalánci s ním pravdepodobne budú môcť počítať začiatkom januára.

BARCELONA: K životu sa prebrala stará špekulácia, podľa ktorej má David Luiz prestúpiť z Chelsea na Nou Camp. S blížiacim sa prestupovým obdobím možno predsa príde k prestupu.

BARCELONA: Včera sa na tréningu zranil Carles Puyol. Ostrieľanému stopérovi sa ozvalo opäť koleno a doktori musia posúdiť, do akej miery je to vážne.

REAL MADRID: Pri včerajšom triumfe proti Valladolidu v pomere 4:0 zažiaril Gareth Bale. Strelil tri góly a raz asistoval na gól Benzemovi.

REAL MADRID: Údajné zlé vzťahy Sergia Ramosa s Carlom Ancelottim zaujímajú dva silné anglické tímy. Chelsea aj Manchester City majú o Ramosa záujem.

ATLÉTICO MADRID & RAYO VALLECANO: Uruguajský stopér José Maria Giménez pôjde na hosťovanie do Raya.

VILLARREAL: 22-ročný portugalský záložník Alex Soares možno už čoskoro prestúpi z Marítima do španielskej Primera División.

VILLARREAL: Na východ Španielska pricestuje čínsky záložník Cao Yunding, ktorého si klub otestuje.