Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.12.)

utorok, 3. december 2013 11:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

REAL MADRID a FC BARCELONA: V pondelok zverejnili mená piatich brankárov uchádzajúcich sa o miesto v prestížnej zostave World XI Award 2013. Medzi nominovanými sú aj Iker Casillas a Víctor Valdés.

REAL MADRID: Krídelník Angel Di María je údajne pripravený v zime prestúpiť do AS Monako.

FC BARCELONA: Brazílsky obranca Adriano Correia trpí svalovými problémami a v tomto roku si už pravdepodobne nezahrá.

ATHLETIC BILBAO: Fanúšikovia Bilbaa oslavovali výhru nad FC Barcelona do skorých ranných hodín a oslavy pripomínali zisk majstrovského titulu.

BETIS SEVILLA:Juan Carlos Garrido sa stal novým trénerom španielskeho prvoligového klubu Betis Sevilla. Štyridsaťštyriročný kouč nahradil vo funkcii Pepeho Mela, s ktorým vedenie andalúzskeho tímu ukončilo v pondelok spoluprácu.

PRIMERA DIVISION: Vedenie španielskej La Ligy uložilo klubom Real Madrid, FC Barcelona, FC Sevilla, Racing Santander a vysielacej stanici Mediapro súhrnnú pokutu vo výške pätnásť miliónov eur za hrubé porušenie pravidiel predaja televíznych práv. Dôvodom je uzavretie zmluvy medzi vysielateľom a spomenutými klubmi na štyri roky, pričom povolené sú len tri.