Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.12.)

streda, 4. december 2013 10:47 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (4.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER CITY: Kapitán Citizens Vincent Kompany sa vracia do súťažného diania po dvojmesačnej pauze zavinenej zranením. Do hry by mohol zasiahnuť už v dnešnom stretnutí na ihrisku West Bromwichu Albion. Pre problémy so stehnom vynechal belgický stopér desať duelov.

MANCHESTER CITY:Manuel Pellegrini vylúčil, že by 27-ročný Bosniak Edin Džeko zmenil pôsobisko počas zimného prestupového obdobia.

ARSENAL:Arséne Wenger nebude mať v zápase s Hullom City k dispozícii Bacaryho Sagnu. Francúzsky legionár by mal na pravej strane obrany chýbať iba v tomto stretnutí, pretože má menší problém so zadným stehenným svalom.

ARSENAL: Londýnčania popreli, že by sa údajne dohodli s Realom Madrid na hosťovaní útočníka Álvara Morata na Emirates Stadium.

ARSENAL a TOTTENHAM: Kluby z hlavného mesta bojujú o angažovanie Alexandra Pata z brazílskeho Corinthians.

TOTTENHAM: Kohúti by radi získali Giuseppe Rossiho z Fiorentiny za 30 miliónov libier.

HULL:James Chester sa uzdravil zo svalového zranenia a po 2 mesiacoch sa vracia do zostavy Hull City. s

CHAMPIONSHIP: Neuveriteľné 3 červené karty za 5 minút videli hráči Blackpoolu v závere zápasu proti domácemu Yeovilu. Nešlo pritom o hromadnú strkanicu, ale o nešportové fauly.