Main Content

Hokej-extra: Skalica po debakli pustí na duel s B. Bystricou divákov zadarmo

streda, 4. december 2013 17:05 | Autor: TASR

Skalica 4. decembra (TASR) - Vedenie tímu slovenskej hokejovej extraligy HK 36 Skalica sa rozhodlo nevyberať vstupné na nedeľňajší domáci duel 29. kola proti HC ‘05 Banská Bystrica so začiatkom o 16.30 h. Klub o tom informoval prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

Hlavným motívom pre takýto krok bola zahanbujúci víkendový debakel hráčov Skalice 2:10 na ľade Nitry. "Dôvodov, prečo sme sa rozhodli nevyberať na tento zápas vstupné je viac. Divákov v tejto sezóne ubudlo, vzhľadom na zranenia, ktoré nás trápia už vyše dva mesiace, nie sme schopní hrať taký hokej, ktorý by sme chceli predvádzať," vysvetlil generálny manažér Peter Srnec. "Najväčším dôvodom k tomuto rozhodnutiu však bola naša posledná prehra a týmto krokom by sme sa za výsledok z Nitry chceli aj ospravedlniť všetkým našim fanúšikom. V posledných štyroch zápasoch sme získali len jeden bod. Potrebujeme sa opäť dostať na víťaznú vlnu a veríme, že v nedeľu príde veľa divákov, ktorí nás svojou podporou poženú a my budeme v zápase úspešní."

Klub zo Skalice vyzval priaznivcov, ktorí už si v predpredaji zakúpili vstupenku na tento zápas, aby sa pred duelom dostavili na vrátnicu HANT arény, kde im budú vrátené peniaze. Zároveň žiada divákov, aby rešpektovali prednostné právo na miesta majiteľov permanentiek.