Main Content

Hokej: Šišovský v Trenčíne so zmluvou, na skúške obranca Bednár

štvrtok, 5. december 2013 20:05 | Autor: TASR

Trenčín 5. decembra (TASR) - Slovenský obranca Erik Bednár sa vracia do kádra hokejového extraligistu Dukly Trenčín, z ktorej po konci uplynulej sezóny odišiel. Vedenie klubu sa dohodlo na spolupráci aj s útočníkom Petrom Šišovským.

Dvadsaťtriročný Bednár začal prebiehajúci hokejový ročník v tretej najvyššej ruskej súťaži, kde obliekal dresy Glazova a Samary. Pod hrad Matúša Čáka sa vracia na skúšku. "Erik sa vrátil z Ruska, kde ukončil svoje pôsobenie a s trénerom Stašom sme rozhodli, že ho vyskúšame. Dohodli sme sa s ním na podmienkach, bude u nás na mesačnej skúške, po ktorej sa ukáže, či bude jeho zmluva predĺžená," uviedol na oficiálnom klubovom webe Jozef Daňo, športový manažér Dukly.

Skúšku v tíme trénera Milana Staša absolvoval aj útočník Peter Šišovský, ktorý napokon v Trenčíne zostane. "Peter nás svojimi výkonmi presvedčil, dohodli sme sa teda s ním na pokračovaní a zmluve do konca sezóny," dodal Daňo.

Po odchode trojice majstrov sveta Richarda Lintnera, Rastislava Pavlikovského a Róberta Petrovického ostal v mužstve už len Ján Lašák. Podľa ďalších vyjadrení pracuje vedenie trojnásobného slovenského majstra na príchode ďalších hráčov.