Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.12.)

sobota, 7. december 2013 11:08 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Ángel di María je blízko k prestupu do Monaka. Oba kluby už sú blízko dohody, s ktorou súhlasí aj Argentínčan.

REAL MADRID: Záujem Arsenalu o Alvára Moratu síce pretrváva, ale Madridčania plánujú 21-ročného hráča pustiť až v lete.

REAL MADRID: Návrat obrancu Raphaëla Varaneho je reálny až začiatkom januára. Mladý Francúz má stále opakujúce sa problémy s kolenom.

BARCELONA: Katalánci sú blízko k podpisu novej zmluvy s obrancom Marcom Bartrom. Väčšina detailov je dohodnutá, otázna ostáva zatiaľ dĺžka kontraktu. Klub trvá na 5 rokoch, mladý stopér sa chce zaviazať na kratšie.

MÁLAGA: 18-ročný Francúz M’Baye Niang čoskoro odíde z AC Milána. Los Boquerones sa len zaradili do zoznamu záujemcov, ktorý začína v Serie A a končí v Premier League.

SEVILLA: 21-ročný obranca Alberto Moreno nedávno predĺžil zmluvu, ale to neodbilo záujem Cardiffu City.

ESPANYOL: V prípade brankára Francisca „Kika“ Casillu sa špekulovalo o viacerých kluboch. Nevzdáva sa ani jeho súčasný zamestnávateľ, ktorý sa ho snaží zaviazať novou zmluvou.

GRANADA: Útočník Youssef El Arabi sa v zime možno presunie do Anglicka. Tam by sa o jeho služby mohli pobiť Stoke City a Hull City.