Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.12.)

pondelok, 9. december 2013 10:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Bývalý športový riaditeľ PSG, Leonardo, priznal, že v minulosti spravil všetko pre príchod Cristiana Ronalda. Odchod Portugalčana z Madridu tak označil za nemožný.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo sníva o titule majstra sveta, ktorý už získali spoluhráči Iker Casillas, Sergio Ramos či Xabi Alonso. Portugalský tím sa v skupine stretne s Nemeckom, USA a Ghanou.

REAL MADRID: Vyjednávanie so Xabim Alonsom beží na plné obrátky. Podpis 32-ročného Španiela ale vôbec nie je istou vecou.

BARCELONA: Španielski novinári majú v posledných týždňoch záľubu vo vyberaní nového zamestnávateľa pre Daniho Alvesa. Brazílsky obranca ale akékoľvek reči o svojom odchode popiera a chce ostať v Barcelone.

VALENCIA: 22-ročný záložník Sergio Canales sa dostáva pod veľký tlak. V aktuálnom ročníku nevynechal ani jeden zápas, a stále nedokázal skórovať. Rodák zo Santanderu verí, že sa zlepšuje, podobne ako celé mužstvo.

VILLARREAL: Záložník Rubén Garcia, známy ako Cani, včera predĺžil zmluvu do konca sezóny 2016/17.