Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.)

utorok, 10. december 2013 11:21 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Gerard Deulofeu, je na hosťovaní v anglickom Evertone, kde si ho tréner neskutočne pochvaľuje. Ak Katalánci nebudú po sezóne tohto 19-ročného hráča potrebovať, môže v Premier League stráviť ešte ďalší rok.

BARCELONA: Na včerajšom tréningu už bolo vidieť Andrésa Iniestu, Xaviho aj Cristiana Tella. Všetci traja čoskoro nastúpia na zápas.

REAL MADRID: V utorňajšom poslednom zápase základnej skupiny proti Kodani nastúpi už aj Cristiano Ronaldo. Ten je podľa slov trénera úplne v poriadku, trénuje s ostatnými spoluhráčmi a bez problémov nastúpi.

REAL MADRID: Po doliečení chrípky už naplno trénuje aj Gareth Bale.

ATLÉTICO MADRID: Tréner Diego Simeone sľúbil, že letná posila zo Saint-Étienne, Josuha Guiavogui dostane viac priestoru v zápasoch. Francúzsky defenzívny záložník dostal čas, aby si zvykol na nové prostredie a novú taktiku.

FC SEVILLA: Novým prezidentom klubu je José Castro, ktorý bol doteraz viceprezidentom. Nahradil tak Josého Maríu del Nida, ktorý pôjde na 7 rokov do väzenia, a tak na funkciu rezignoval.