Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.12.)

piatok, 13. december 2013 09:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo sa zúčastní na odovzdávaní ocenenia pre najlepšieho hráča sveta za rok 2013. Hviezda Realu Madrid je v zúženej nominácii na Zlatú loptu FIFA spoločne s Lionelom Messim a Franckom Ribérym. Výsledky vyhlásia 13. januára 2014 vo švajčiarskom Zürichu.

FC BARCELONA: Prezident klubu FC Barcelona Sandro Rosell vyhlásil, že pokiaľ bude šéfom Kataláncov, hviezdny Argentínčan Lionel Messi neopustí tím.

FC BARCELONA:Dani Alves a Ibrahim Afellay sa zotavili zo svojich zranení a už sa zapojili do tréningového procesu FC Barcelona.

ATLÉTICO MADRID:  Manchester United prejavil záujem o záložníka Kokeho z Atlétika Madrid.

FC VALENCIA: FC Valencia má dlhy vo výške 300 miliónov eur a v tejto súvislosti mu hrozí predaj. Miestny šesťnásobný ligový majster nebol schopný splácať 80-miliónovú pôžičku od španielskej banky Bankia.

REAL SOCIEDAD: Londýnčania z Arsenalu intenzívne „poškuľujú“ po krídelníkovi Antoine Griezmannovi zo španielskeho Realu Sociedad.