Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.12.)

sobota, 14. december 2013 10:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Zranenie stehna vyradí útočníka Robina van Persieho na jeden mesiac. Informoval o tom kouč David Moyes.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli ešte stále neponúkli novú zmluvu pre Wayne Rooneyho, čo opäť vytvára špekulácie okolo jeho prestupu do Chelsea.

MANCHESTER UNITED, CHELSEA a LIVERPOOL: Až trojica anglických klubov (Manchester United, Chelsea a Liverpool) má vážny záujem o záložníka Xabiho Alonsa, ktorý v lete opustí Real Madrid.

MANCHESTER CITY a ARSENAL: Arsenal má na čele PL už päťbodový náskok na svojich prenasledovateľov. Po víkende, ale môže byť všetko inak. Gunners cestujú na pôdu  Manchestru City a preto zápas púta veľkú pozornosť.

MANCHESTER CITY: V dnešnom derby proti Arsenalu by sa podľa informácii zo zákulisia klubu mal do bránky Citizens vrátiť Joe Hart.

FULHAM: Anglický útočník Darren Bent sa po problémoch so stehenným svalom vracia do zostavy londýnskeho Fulhamu.

HULL CITY: Anglická Futbalová asociácia potvrdila, že dostala žiadosť od Hull City o zmenu názvu na Hull Tigers. Egyptský majiteľ Assem Allam chce týmto krokom prilákať investorov a zlepšiť marketing klubu v zahraničí.

PREMIER LEAGUE: Britská polícia zaistila dvoch mužov podozrivých z podnecovania rasovej neznášanlivosti. Obaja na Twitteri uverejnili antisemitské komentáre k zápasu Tottenham - West  Ham.