Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.12.)

pondelok, 16. december 2013 11:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (16.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

LIVERPOOL: FC Liverpool zvíťazil na ihrisku Tottenhamu deklasujúco 5:0 a v tabuľke sa dostal na druhé miesto . "The Reds" majú na vedúci Arsenal dvojbodovú stratu.

TOTTENHAM: Po druhej veľkej prehre Tottenhamu v priebehu mesiaca sa začala trénerská stolička pod André Villasom- Boasom otriasať v základoch. Samotný Portugalčan však odstúpiť nechce.

CHELSEA a MANCHESTER UNITED: Anglický giganti spolu súperia o kolumbijského stredopoliara Fredy Guarína z Interu Milána.

MANCHESTER UNITED: Vedenie „Červených diablov“ má údajne pripravený veľký finančný balík a získanie nových posíl. Fanúšikovia teda môžu očakávať zaujímavé zimné prestupové obdobie.

MANCHESTER CITY: Srbský obranca Aleksandar Kolarov je nespokojný zo svojim miestom v tíme Citizens a preto zvažuje svoj odchod. V hre je údajne talianska Seria A.

ARSENAL: Mesut Özil sa ospravedlnil za svoje správanie po skončení zápasu proti Manchestru City. „Prepáčte mi, že som sa po zápase nepoďakoval našim fanúšikom. Boli ste skvelí a utratili ste veľa peňazí, aby ste nás prišli podporiť. Bol som znechutený výsledkom, ale teraz už viem, že som k vám mal prísť," kajal sa Özil.

SWANSEA CITY: Krídelník Nathan Dyer utrpel vážne zranenie členka v zápase proti Norwichu (1:1) a dnes ho čakajú lekárske vyšetrenia.

WEST BROMWICH: Tréner Steve Clarke dostal výpoveď pár hodín po skončení duelu West Bromwichu Albion s Cardiffom (0:1).