Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.)

pondelok, 16. december 2013 11:08 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

FC BARCELONA: Stopér Carles Puyol zvažuje v prípade pokračovania pretrvávajúcich zdravotných problémov po skončení aktuálnej sezóny ukončenie svojej aktívnej kariéry. 35- ročný Španiel má už  niekoľko rokov problémy s kolenom.

FC BARCELONA: Tvorivý záložník Xavi Hernández bude chýbať v utorkovom zápase národného pohára Copa del Rey. Španielskeho reprezentanta trápi natiahnutý sval na pravej nohe.

ATLÉTICO MADRID: Madridčania pokračujú v skvelých výkonoch, keď doma porazili FC Valencia hladko 3:0. Klub z Madridu sa už bodovo dotiahol na vedúcu Barcelonu.

VALLADAOLID: Real Valladolid momentálne okupuje predposledné miesto v tabuľke. Tréner Juan Ignacio Martínez ale verí svojim zverencom a myšlienkou zostupu sa ani nezaoberá.

BETIS: Sevillčania prejavili interes o defenzívneho záložníka McDonalda Marigu Wanyama z Interu Miláno. Kenský futbalista sa v Taliansku zatiaľ nedokáže presadiť a preto by jeho odchod do Španielska mohol prísť už v zime.

CELTA VIGO a VALENCIA: O 22- ročného obrancu Hugo Malla z Celty Vigo má záujem konkurenčná FC Valencia.