Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.)

utorok, 17. december 2013 09:13 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

TOTTENHAM: Tottenham Hotspur nakoniec včera  ukončil spoluprácu s trénerom Andrém Villasom-Boasom. Pre vedenie bola poslednou kvapkou domáca prehra 5:0 s FC Liverpool.  

MANCHESTER UNITED: Diabli z Manchestru už dlhší čas sledujú výkony záložníka Kokeho z Altética Madrid. Mladý Španiel ale zatiaľ vôbec nemyslí na odchod pretože Atléticu sa momentálne darí na všetkých futbalových frontoch.

MANCHESTER CITY: Útočník Sergio Agüero bude pre zranenie minimálne 30 dní nútene pauzovať. 25-ročný Argentínčan si v zápase s Arsenalom Londýn poranil lýtkový sval a členok. Po stretnutí chodil s barlami a na nohe mal ochrannú dlahu.

ARSENAL: Francúzsky obranca Bacary Sagna údajne odmietol podpísať novú zmluvu s londýnskym Arsenalom.

FULHAM: Americký útočník Clint Dempsey by mohol z amerického Seattlu prísť na dvojmesačné hosťovanie do anglického Fulhamu.

SUNDERLAND: Borussia Dortmund prejavila záujem o juhokórejského útočníka Ji Dong-wona zo Sunderlandu. 22-ročný futbalista má zmluvu so Sunderlandom do roku 2015, no nezapadol do koncepcie momentálne posledného tímu tabuľky PL.

WEST BROMWICH: Baggies by radi na uvoľnený trénerský post angažovali Ole Gunnar Solskjaera z nórskeho Molde FK.

CARDIFF CITY: Waleský klub by sa rád v zime posilnil na všetkých postoch mimo brankárskeho.