Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.)

utorok, 17. december 2013 07:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

FC BARCELONA: Otec Lionela Messiho možno bude obvinený z prania špinavých peňazí. Tvrdia to niektoré španielske médiá. Vyšetrovatelia už dlhší čas sledujú Jorgeho Messiho, ktorý údajne zneužíva meno svojho syna na vlastné obohacovanie.

REAL MADRID: Biely balet podá odvolanie voči červenej karte pre Sergio Ramosa, ktorú španielsky obranca obdržal v zápase proti Osasune.

VALCENCIA: Miroslav Djukič už nie je trénerom FC Valencia. Väzy mu „zlomila“ nedeľňajšia prehra 0:3 na pôde Atlética Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Diabli z Manchestru už dlhší čas sledujú výkony záložníka Kokeho z Altética Madrid. Mladý Španiel ale zatiaľ vôbec nemyslí na odchod pretože Atléticu sa momentálne darí na všetkých futbalových frontoch.

RAYO VALLECANO: Útočník Joaquín Larrivey má zlomený prst na nohe a svojmu klubu bude chýbať 4 až 5 týždňov.

PRIMERA DIVISION: Po 16. kole La Ligy je na čele pelotónu duo FC Barcelona a Atlético Madrid. Oba kluby majú rovnaký počet bodov. Real Madrid je na 3. priečke a na lídrov stráca už 5 bodov.