Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.12.)

streda, 18. december 2013 11:08 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

ARSENAL: Jacka Wilshera obvinila Anglická Futbalová asociácia za hanlivé gesto smerom k priaznivcom Manchestru City. Televízne kamery zachytili, ako anglický reprezentant ukázal prostredník fanúšikom "The Citizens" v zápase, ktorý Arsenal prehral 3:6.

MANCHESTER UNITED: Diabli možno už túto zimu kúpia 18-ročného rumunského krídelníka Dorina Rotaria z Dinama Bukurešť.

MANCHESTER UNITED:Michael Carrick je už zdravotne v poriadku a začína naplno trénovať. Anglický záložník mal problémy s achilovkou.

MANCHESTER CITY: Nigérijský reprezentant Kelechi Iheanacho by sa mohol stať plnohodnotným hráčom Manchestru City. 17-ročný africký útočník je členom Manchesteru City U18, ale údajne má ponuku na novú zmluvu s A - týmom Citizens.  

MANCHESTER CITY: Obranca Pablo Zabaleta utrpel v zápase proti Leicesteru svalové zranenie a svojmu klubu bude zatiaľ nedefinovanú dobu chýbať.

LIVERPOOL: Rafa Benítez by rád do Neapolu pritiahol na hosťovanie dánskeho obrancu Daniela Aggera z FC Liverpool.

TOTTENHAM: Glenn Hoddle by sa mohol vrátiť na lavičku Tottenhamu Hotspur. Jemu blízky zdroj  prezradil, že 56-ročný kormidelník by mal záujem o návrat do svojho bývalého klubu. 

TOTTENHAM:Andre Villas-Boas dostane ako odstupné od Tottenhamu slušných 4,5 milióna libier.