Main Content

VIDEO: Úžasný prehľad Crosbyho, Girouxov neuveriteľný gól

piatok, 20. december 2013 11:39 | Autor: Martin Gregor

VIDEO: Úžasný prehľad Crosbyho, Girouxov neuveriteľný gól
VIDEO: Úžasný prehľad Crosbyho, Girouxov neuveriteľný gól | zdroj: © TASR

S výnimkou pár svetových hráčov pôsobiacich v Európe NHL potvrdzuje každým dňom, že najväčšia hokejová kvalita sa skrýva na morom. Úžasné momenty v prevedení Crosbyho a Girouxa z dnešnej noci v NHL to len potvrdzujú.

Písať o herných kvaliách Sidneyho Crosbyho, ktorý bude takmer určite kapitánom Kanady na ZOH v Soči, by bolo zbytočné. Najproduktívnejší hráč NHL (52 bodov) si v noci pripísal do štatistík ďalšie dve asistencie, pričom tá na Kunitza bude neodmysliteľnou súčasťou mnohých higlightov sezóny. Pozrite sa ako Crosby otočený chrbtom k bráne predvídal Kunitzovú pozíciu a dokonale mu prihral na gól.

VIDEO: Prekrásna asistencia Sidneyho Crosbyho


Hrdinom zápasu Philadelphia - Columbus (5:4) bol Claude Giroux, ktorý si obohatil štatistiky o štyri kanadské body (2+2) a spoločne s Jakubom Voráčkom (1+2) mal najväčší podiel na parádnom obrate Flyers, ktorí po prvej tretine prehrávali s Blue Jackets už 0:3. Giroux si v zápase pripísal na konto aj jubilejný 100. gól v NHL, ktorý zároveň patril do kategórie neuveriteľných. Pozrite sa z akej pozície a akým spôsobom dopravil Kanaďan puk do brány Curtisa McElhinneyho!