Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.)

nedeľa, 22. december 2013 10:07 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Keďže Gareth Bale včera vynechal tréning, bolo zrejmé, že si nezahrá dnes proti Valencii. Dnes tieto správy môžeme potvrdiť a Madridčania odcestovali bez hviezdneho krídelníka.

REAL MADRID: Prípad Xabiho Alonsa môže byť zložitejší ako sa zdalo. Hoci všetko nasvedčovalo podpisu novej zmluvy, niektoré španielske médiá píšu o tom, že z rodinných a finančných dôvodov prestúpi.

REAL MADRID: Pozícia náhradného brankára už pod druhým trénerom Ikera Casillasa určite neteší, ale vylúčil odchod z Realu. „Momentálne som členom Realu Madrid a som tu spokojný. Uvidíme čo bude za päť, šesť rokov.“ komentoval svoju situáciu.

BARCELONA: Brankár konkurenčnej Barçy, Victor Valdés, je o svojom odchode presvedčený. Uznal, že je čas zvažovať nového zamestnávateľa, ale novinárom nič neprezradí.

BARCELONA: Dnes na trávniku Getafe bude chýbať Xavi kvôli problémom s lýtkom. Nastúpiť by ale mal Dani Alves.

ATLÉTICO MADRID & VALENCIA: 18-ročný útočník Ángel Correa pravdepodobne v zime prestúpi z materského San Lorenza do Európy. Najväčšie šance na jeho zisk majú Los Colchoneros a Netopiere z Valencie.

SEVILLA: O chorvátskeho reprezentanta Ivana Rakitića je stále väčší záujem. Rojiblancos vyhlásili, že sú ochotní tohto hráča predať záujemcovi, ktorý zaplatí 33 miliónov libier.