Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.)

sobota, 28. december 2013 10:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Na čelo PL sa vrátil londýnsky Arsenal, ktorý uspel na pôde West Hamu United (3:1).

LIVERPOOL: Kapitán Steven Gerrard sa do zostavy „The Reds“ vráti skôr ako sa predpokladalo. Zranené koleno sa údajne zotavuje a ikona Liverpoolu bude čoskoro fit.

MANCHESTER UNITED: Taliansky univerzál Alessio Cerci sa podľa jeho vlastných slov nebráni prestupu z Turína do Manchestru United.

CHELSEA: Londýnčania sú pripravení získať Kolumbijčana Fredyho Guarina z Interu Miláno. Výmenným „artiklom“ by sa v tomto prípade mohol stať aj senegalský útočník Demba Ba.

MANCHESTER CITY: Španielska Valencia sa má vymaniť z dlhov vstupom silného investora. Média z Pyrenejského polostrova už preto začali so špekuláciami o nákupoch. Údajne prvým transferom by mal byť príchod Edina Džeka z Manchesteru City.

TOTTENHAM: Nový tréner Tim Sherwood by rád do Londýna pritiahol francúzskeho útočníka Bafétimbi Gomisa z Loynu.

HULL a SUNDERLAND: „Tigre“ z Hull City by mohol posilniť Steven Fletcher zo Sunderlandu. Prestupová čiastka sa pohybuje okolo 6 miliónov libier.

CARDIFF: Vedenie Cardiff City prepustilo hlavného trénera Malkyho Mackayho. Osudnou sa mu stala prehra so Southamptonom 0:3.