Main Content

SR zatiaľ remizuje s Bosnou a Hecegovinou 1:1

streda, 17. november 2010 18:30 | Autor: TASR

Slovenskí futbaloví reprezentanti hrajú po prvom polčase stredajšieho medzištátneho prípravného stretnutia s Bosnou a Hercegovinou nerozhodne 1:1.

  Zverencom trénera Vladimíra Weissa st. vyšiel perfektne úvod duelu na bratislavských Pasienkoch, keď už v 3. min otvoril skóre Filip Šebo po kolmici Vladimíra Weissa ml. a následnej finálnej prihrávke Petra Pekaríka. V ďalších momentoch sa osemfinalista MS 2010 dostal pod tlak hostí, ktorí vyrovnali v 28. min prostredníctvom Harisa Medunjanina.
V drese A-tímu SR absentujú v tomto stretnutí viaceré zranené opory vrátane Martina Škrtela, Róberta Vitteka, Juraja Kucku či Tomáša Hubočana. Len na lavičke náhradníkov zostal tentoraz kapitán Marek Hamšík a zdravotný stav nedovolí zasiahnuť do hry potenciálnemu debutantovi v seniorskom výbere Františkovi Kubíkovi.

Pre Slovákov je duel proti Balkáncom trinástym a zároveň záverečným v kalendárnom roku 2010, v ktorom sa premiérovo predstavili na záverečnom turnaji majstrovstiev sveta.

Výsledok:

Slovensko - Bosna a Hercegovina 1:1 po I.polčase
Góly: 3. Šebo - 28. Medunjanin, ŽK: 34. Jendrišek - 33. Vranješ, rozhodujú: Mikulski - Sadczuk, Sapela (všetci Poľ.)

Zostavy:
Slovensko: J. Mucha ml. - Pekarík, Saláta, J. Ďurica, Jendrišek - Karhan - Šesták, Sapara, Weiss ml., Stoch - Šebo
Bosna a Hercegovina: Šehič - Vranješ, Pandža, Spahič, Lulič - Rahimič, Medunjanin - Pjanič, Misimovič, Salihovič - Džeko.
© WEBNOVINY