Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.12.)

nedeľa, 29. december 2013 05:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Martin Škrteľ je presvedčený, že návrat do Ligy majstrov je pre "The Reds" prioritou. Podľa jeho slov sú hráči pripravení urobiť všetko preto, aby potešili svojich fanúšikov postupom do LM. Priamo do hlavnej súťaže LM sa kvalifikujú tri najlepšie tímy na konci ročníka.

WEST BROMWICH: Dočasný tréner West Bromwich Keith Downing odmietol, že Nicolas Anelka použil pri oslave gólu antisemitské gesto. Anelka po góle do siete West Hamu United ukázal gesto s názvom "quenelle", ktoré vo Francúzsku spopularizoval komik a futbalistov priateľ Dieudonné.

STOKE CITY: Stoke City podá oficiálnu sťažnosť na výkon rozhodcu Martina Atkinsona v zápase Newcastle – Stoke (5:1).

SUNDERLAND: Útočníka Fabia Boriniho hospitalizovali po remíze jeho tímu 2:2 na pôde Cardiff City. Tréner Sunderlandu Gustavo Poyet prezradil, že Borini sa necítil dobre a cez prestávku ho vystriedal. Stanica Sky Sports neskôr priniesla správu, že taliansky zakončovateľ skolaboval v šatni.

HULL CITY: Hull City v rámci 19. kola PL doma rozdrvil Fulham 6:0, pričom po polčase bol stav zápasu 0:0.

EVERTON: Holandský obranca John Heitinga z Evertonu by sa mohol sťahovať do Španielska, kde o jeho služby prejavili záujem funkcionári Betisu Sevilla.

CARDIFF: Predstavitelia Cardiffu majú jasno, kto by mal byť novým hlavným manažérom ich klubu - Ole Gunnar Solskjær.

PREMIER LEAGUE: V lete sa očakáva zaujímavé dianie okolo budúcnosti krídelníka Angela di Maríu z Realu Madrid. O argentínskeho futbalistu majú záujem v Taliansku, ale hlavne na Britských ostrovoch.