Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.)

pondelok, 30. december 2013 10:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL:Martin Škrteľ dosiahol v nedeľu svoj jedenásty gól v drese FC Liverpool. Stopér "The Reds" skóroval na ihrisku FC Chelsea, ale zverenci Brendana Rodgersa prehrali 1:2. 

ARSENAL: Nemecký záložník Mesut Özil si v zápase s West Hamom poranil rameno. Doba liečenia by mala byť približne len jeden týždeň.

CHELSEA: Na Britských ostrovoch sa začalo špekulovať o odchode anglického obrancu Ashley Colea z Chelsea Londýn do Realu Madrid. Čo je na tom pravdy sa dozvieme v priebehu niekoľkých dní.

EVERTON: Kapitán Evertonu Phil Jagielka bude pre zranenie zadného stehenného svalu pauzovať štyri týždne.

EVERTON: O obrancu  Leightona Bainesa sa zaujíma Manchester United. Vedenie Evertonu však o prestupe svojho pilieru zadných radov zatiaľ nechce ani počuť.

WEST BROMWICH: Na Nicolasa Anelku čaká vyšetrovanie Futbalovou asociáciou za kontroverznú oslavu gólu. Anelka po góle ukázal gesto známe ako "quenelle," ktoré vo Francúzsku spopularizoval komik Dieudonné.

SUNDERLAND: Hovorca klubu prezradil, že Fabio Borini sa zotavuje po sobotňajšom kolapse na pôde Cardiff City. "Fabio sa cíti omnoho lepšie a v nedeľu sa vrátil do Sunderlandu," povedal klubový hovorca.

PREMIER LEAGUE: Španielsky záložník Xavi Alonso podľa niektorých médií nakoniec predsa len zostane v Reale Madrid a podpíše novú zmluvu. O skúseného stredopoliara sa pritom zaujímalo niekoľko popredných anglických klubov.