Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 34. kola extraligy Bystrica - Martin (4:3)

pondelok, 30. december 2013 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 34. kola extraligy Bystrica - Martin (4:3)

Vladimír Országh, tréner B. Bystrice: "Martin sa naštartoval góly v tretej tretine, aj keď som upozorňoval, že nie je to mužstvo, čo sa za nepriaznivého stavu vzdáva. Inak to bol vyrovnaný zápas, nabudil nás úvodný gól, zápas sme mali vo svojich rukách, no zbytočnými vylúčeniami sme súpera dostali na nohy. Benevolentnosť, ľahkovážnosť sa nám stávajú pravidelne, nemajú miesto v zápase, zbytočne sme si vývin zdramatizovali. Tri body sme si neužili, pokojnú atmosféru vyhrotili, no tri body sa rátajú, a to je pre nás dôležité."

Daniel Babka, kouč Martina: "Začali sme celkom dobre, no v druhej tretine trikrát inkasovali. Silový spôsob domácich sa prejavil, ťažili z neho hlavne spred bránkového priestoru. Niečo sme so zápasom v tretej tretine urobili, no vyrovnať sa nám už nepodarilo. Skvelí fanúšikovia nás hnali vpred, patrí im veľká vďaka."

Jaroslav Markovič, kapitán Martina: "Hrali sme len tretiu tretinu, víťazstvo sme domácim darovali. Po dvoch tretinách padli tvrdé slová, potom sme pred našimi fanúšikmi chceli ukázať charakter. Túžime po playoff, toto máme všetci v hlavách. Bol to posledný zápas v starom roku, domáci na nás vybehli, neviem si vysvetliť náš skrat. V tretej tretine sa mohol stať zázrak, v kabíne starší hráči zvýšili hlas, no bolo to už len o chytaní zajaca za chvost."

Radomír Heizer, opora domácich: "Zdramatizovali sme si zápas, je to naša klasika, zbytočne sme sa dostali pod tlak. Nebolo to o mojej bilancii, body však prichádzajú, som spokojný, po sérii prehier opäť víťazíme. Škoda pokašľanej tretej tretiny, nevieme si náhly útlm vysvetliť. Dobre sme sa však naladili, pomohla nám prestávka, v tréningoch sme zamakali a pomaličky sa nám začína hra dariť."