Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.)

utorok, 31. december 2013 18:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Diabli z Manchestru sú pripravení ešte v januári ponúknuť 20 miliónov libier za Luka Shawa zo Southamptonu .

MANCHESTER UNITED a CHELSEA:Ivan Rakitić zo Sevilly nakoniec do anglickej PL nenazrie. Jeho služby si údajne zaistil parížsky PSG.

ARSENAL: Na početný zoznam zranených hráčov pribudol Aaron Ramsey, ktorý bude chýbať svojmu tímu tri týždne pre zranenie stehna. 

ARSENAL:­ Londýnsky Arsenal má stále záujem o útočníka Alvara Moratu z Realu Madrid. Biely balet ale svojho hrotového hráča odmieta predať.  

ARSENALa CHELSEA: Anglické veľkokluby Arsenal a Chelsea plánujú „bitku“ o ostrostrelca Diega Costu z Altétika Madrid. Prestupová čiastka by sa mohla pohybovať na sume 35 miliónov libier.

TOTTENHAM: Brazílsky stredopoliar anglického prvoligového klubu Tottenham Hotspur Paulinho bude svojmu zamestnávateľovi chýbať približne mesiac pre zranenie pravého členka.

CARDIFF: Majiteľ Cardiff City Vincent Tan, by privítal v kádri čo najviac hráčov, ktorí majú v dátume narodenia osmičku. Malajzijský miliardár zdôvodnil svoj postoj argumentom, že v ázijskej kultúre je práve toto číslo šťastné. 

PREMIER LEAGUE: Prezident Európskeho židovského kongresu Moše Kantor prostredníctvom listu požiadal predstaviteľov Európskej futbalovej únie a Futbalovej asociácie, aby pritvrdili v boji proti rasizmu a iným prejavom neznášanlivosti. Žiadosť prišla v súvislosti s oslavou gólu útočníka Nicolasa Anelku.