Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.)

piatok, 3. január 2014 11:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Atlético Madrid dostane z Londýna ponuku 32 miliónov libier, čo je výkupná klauzula brazílsko-španielskeho útočníka Diega Costu.

ARSENAL & FULHAM: Podľa anglických médií sú Kanonieri pripravení zaplatiť 2 milióny libier a priviesť Bulharského útočníka Dimitara Berbatova.

ARSENAL: V zajtrajšom pohárovom zápase proti Tottenhamu Mesut Özil nenastúpi. Do ligového zápasu s Aston Villou by sa ale mal dať dokopy.

CHELSEA: The Blues sú ochotní pustiť Kevina De Bruyna do Wolfsburgu, ak nemecká strana zaplatí 25 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Vedenie sa možno odhodlá k najdrahšiemu nákupu v histórii mužstva. Šlo by o Čiľana Artura Vidala z Juventusu.

MANCHESTER UNITED: Tréner David Moyes sa rozhodol, že predá Alexandra Büttnera do Galatasarayu a Nicka Powella pustí na hosťovanie do Wiganu.

EVERTON: Odchod holandského obrancu Johna Heitingu do West Hamu bol takmer hotovou vecou, ale hráč si to na poslednú chvíľu rozmyslel. Údajne nešlo o peniaze, ale nebol si istý, či robí dobrý krok.

STOKE CITY: Káder pravdepodobne v blízkej dobe opustí Wilson Palacios. O honduraského záložníka sa zaujíma Betis.

STOKE CITY: Kormidelník The Potters, Mark Hughes, už pozná svoj trest za to, že bol v zápase proti Newcastle vykázaný na tribúnu. Zaplatí 8 tisíc libier.

WEST HAM: 31-ročný Kevin Nolan zaplatí za dve červené karty z ligových zápasov pokutu 100 tisíc libier.

NEWCASTLE: V centre pozornosti je Rémy Cabella, 23-ročný záložník z Montpellieru. Straky zaňho zaplatia 4 milióny libier a sú veľmi blízko úspešného nákupu.

CRYSTAL PALACE: Tony Pulis by chcel priviesť 26-ročného stopéra Blackburnu Scotta Danna.

CARDIFF CITY: Ole Gunnar Solskjaer, nový tréner, privedie do Premier League Matsa Møllera Daehliho. S týmto 18-rornčým útočníkom spolupracoval už v Molde FK.