Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.)

piatok, 3. január 2014 11:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Po problémoch so stehenným svalom a dvojmesačnej prestávke opäť trénuje Lionel Messi. Dátum návratu však ostáva neznámy.

BARCELONA: Španielsky brankár Victor Valdés je opäť pripravený postaviť sa do brány. José Manuel Pinto ale počas jeho neprítomnosti nechytal zle a možno ešte príde k brankárskemu súboju o post jednotky.

ATLÉTICO MADRID: Madridčania dostanú od Arsenalu ponuku 32 miliónov libier, čo je výkupná klauzula brazílsko-španielskeho útočníka Diega Costu.

SEVILLA: V súvislosti s Ivanom Rakitićom sa spomínala anglická liga, francúzsky PSG, ale Chorvát nevylúčil ani možnosť, že ostane vo svojom súčasnom klube. Čoskoro si má sadnúť s vedením a rokovať o podmienkach ďalšieho podpisu.

BETIS: V zostave by mohol v blízkej dobe pribudnúť Wilson Palacios. Stoke City je ochotný honduraského záložníka pustiť.

BETIS & VALENCIA: 25-ročný kolumbijský útočník Dorlan Pabón, ktorý pred sezónou prišiel do Valencie, je v hľadáčiku Betisu. V Seville už v minulosti hosťoval.

VALLADOLID: Manažér Juan Ignacio Martínez verí, že v zimnom prestupovom období privedie niekoľko posíl. Podľa jeho slov vie, kde potrebuje mužstvo posilniť, ale je si vedomý, že po finančnej stránke si nemôže dovoliť súperiť s konkurentmi.