Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 35. kola extraligy Zvolen - Košice (1:3)

nedeľa, 5. január 2014 20:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 35. kola extraligy Zvolen - Košice (1:3)

Július Šupler, tréner Zvolena: "Súhlasím, prvá tretina bola z našej strany najlepšia, škoda nepremenených šancí. Hokej sa však hrá na góly, v druhej tretine sme prepadli, inkasovali trikrát. V tretej tretine sme síce súpera prestrieľali, no šance boli u súpera z protiútokov možno aj väčšie. Chýbal mi väčší entuziazmus, nasadenie, väčšia vôľa po víťazstve. Momentálne sme v športovej forme zaostávali, aj preto sme prehrali."

Anton Tomko, kouč Košíc: "Myslím si, že to bol veľmi dobrý zápas, musím sebakriticky priznať, že Zvolen tvrdil v prvej tretine muziku, museli sme niečo zmeniť, strelili tri rýchle góly, ktoré zápas rozhodli. Potom sa hralo dosť takticky, súpera nepúšťali do väčších príležitostí a my sme viacero nepremenili. Náš cieľ naplno bodovať vo Zvolene sme splnili."

Tomáš Hrnka, autor dvoch gólov Košic: "Môj prvý dvojgólový zápas, podarilo sa mi vyrovnať, vzápätí streliť ďalší gól, bolo to dobré. Druhý gól padol tak, že som ani nevedel, ako som trafil vinkel. Prvú tretinu sme hrali zle, tréner zvýšil aj hlas a zlepšili sme sa. Sme spokojní, od druhej tretiny to vyzeralo fajn, presadili sme sa aj v strednom pásme, kde sme spočiatku zaostávali."

dd /k dispozícii zvukový záznam a videozáznam/