Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.1.)

pondelok, 6. január 2014 10:34 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Real Madrid vyhlásil, že je ochotný predať krajného obrancu FabiaCoentrãa za 12 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED: Popri nelichotivej pozícii v lige vypadli včera Red Devils aj z FA Cupu. Na domácom štadióne nestačili na Swansea City.

CHELSEA & MANCHESTER UNITED: Na jednej strane José Mourinho tvrdí, že mužstvo neposilní žiaden útočník, na strane druhej médiá vrelo špekulujú o tom, že Londýnčania ponúknu 30 miliónov libier za Waynea Rooneyho.

CHELSEA: Obranné rady by mohol ešte v januári doplniť 25-ročný Senegalčan Papy Djilobodji, hrajúci za FC Nantes.

CHELSEA: Ikona londýnskeho klubu John Terry má ponuku z Galatasarayu, kde má sľúbených 10 miliónov libier ročne.

ARSENAL: Zranenie kolena Thea Walcotta v zápase s Tottenhamom vyradí tohto futbalistu na 4 týždne. Problémy s kolenom mal v tom istom zápase aj Thomas Vermaelen, no o ňom sa zatiaľ veľa nevie.

MANCHESTER CITY: 24-ročný útočník Stevan Jovetić zatiaľ vôbec nepredvádza uspokojivé výkony a ak do konca aktuálnej sezóny nepresvedčí o svojich kvalitách, klub opustí.

TOTTENHAM: Spurs sa rozhodli, že pustia Jermaina Defoeho, ktorý je lanárený Torontom, a pokúsia sa priviesť Čiernohorca Mirka Vučinića a Taliana Fabia Quagliarellu z Juventusu Turín.

SWANSEA CITY: Waleský reprezentant do 21 rokov, Gwion Edwards, bol na hosťovaní v St.Johnstone iba náhradníkom, a preto sa rozhodol vrátiť do Premier League.

NEWCASTLE: Ôsmy klub aktuálnej sezóny chce využiť prestupové obdobie na posilnenie. Záujem majú o Luuka De Jonga z Mönchengladbachu, ktorého by radi získali na hosťovanie.

CARDIFF CITY: 23-ročný záložník z Dunajskej Stredy, Filip Kiss, by mal dnes definitívne odísť na hosťovanie do škótskeho klubu Ross County. 11. tím aktuálneho ročníka Premiership ho bude testovať do konca sezóny.

CARDIFF CITY: Novou posilou by sa mal stať nórsky záložník Magnus Wolff Eikrem z Heerenveenu, ktorý v sobotu sledoval víťazstvo svojho budúceho klubu na pôde Newcastle v FA Cupe.