Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.)

utorok, 7. január 2014 11:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL & TOTTENHAM: 28-ročný útočník francúzskeho Lille, Salomon Kalou, sa možno po necelých dvoch rokoch vráti do Anglicka. Radi by ho privítali na Anfield Road alebo White Hart Lane.

LIVERPOOL: V mužstve MK Dons žiari 17-ročný záložník Dele Alli. The Reds ale nie sú zďaleka jediným nápadníkom tohto hráča.

LIVERPOOL: Zranené lýtko Daniela Aggera z pohárového zápasu proti Oldhamu vyradí dánskeho stopéra na zatiaľ neznámu dobu.

CHELSEA: Tréner José Mourinho upozorňuje, že ak v Anglicku nezačnú riešiť filmovanie a simulovanie hráčov, môžu mať kluby z Premier League problémy aj v pohárovej Európe.

CHELSEA: 21-ročný Milan Lalkovič dohrá sezónu 2013/14 na hosťovaní vo Walsalle, ktorý hrá anglickú League One.

CHELSEA: Dobré výkony stopéra Garyho Cahilla budú s najväčšou pravdepodobnosťou viesť k podpisu novej zmluvy.

ARSENAL: Už po sezóne vyprší zmluva 30-ročnému Bacarymu Sagnovi. Jej predĺženie zďaleka nie je jedinou možnosťou Francúza. V hre je aj AS Monaco, PSG a Inter Miláno.

MANCHESTER CITY: Zlepšujúci sa zdravotný stav Sergia Agüera prezrádza, že aktuálne druhý najlepší strelec ligy sa čoskoro vráti na trávniky.

WEST HAM: Kladivárom sa podarilo priviesť na hosťovanie Rogera Johnsona, obrancu Wolverhamptonu.

WEST HAM: Zalovenie vo francúzskych vodách môže mať za výsledok príchod obrancu Clauda Dielnu, ktorý v súčasnosti hrá za Ajaccio, kde je na hosťovaní.

WEST HAM: Lacina Traoré sa len nedávno stal posilou Monaka, ale na hosťovanie by ho chceli hneď dva kluby. Popri španielskom Betise sa hlásia aj The Hammers.

WEST BROMWICH: Írsky útočník Shane Long má platnú zmluvu do konca sezóny. Potom sa trojgólového strelca pokúsia získať tímy Stoke City, Newcastle a Hull.

CRYSTAL PALACE: Argentínčan Julian Speroni sa pomaly stáva brankárskou stálicou mužstva. Vedenie mu čoskoro ponúkne ďalšie predĺženie zmluvy.