Main Content

VIDEO: Johansen si počas shootoutov vychutnal Lundqvista

utorok, 7. január 2014 11:00 | Autor: Dávid Lech

VIDEO: Johansen si počas shootoutov vychutnal Lundqvista
VIDEO: Johansen si počas shootoutov vychutnal Lundqvista | zdroj: © TASR

V štyroch nočných dueloch National Hockey League najviac zaujal súboj medzi New Yorkom Rangers a Columbusom Blue Jackets, ktorý rozhodli až samostatné nájazdy.

V nich boli úspešnejší hostia, ktorí si z Manhattanu odviezli dva body po výhre 4:3 po samostatných nájazdoch. Počas shootoutov sa strelecky presadili Mark Letestu s Ryanom Johansenom. Práve druhý menovaný sa prezentoval nádherným streleckým pokusom, ktorým napodobnil takmer legendárne nájazdy chicagskeho kúzelníka s pukom Patricka Kanea. 

Columbus sa tak mohol radovať z víťazstva, pretože nájazdy "jazdcov" Matsa Zuccarella a Ricka Nasha ostali nevyužité. Zvlášť pre bývalého kapitána Columbusu Blue Jackets, Ricka Nasha, to bol určite veľmi dôležitý duel, v ktorom bojoval proti svojmu bývalému klubu, ktorý z neho spravil v roku 2002 draftovú jednotku. Kanadský krídelník sa v zápase dvakrát strelecky presadil, no počas nájazdov na minuloročného víťaza Vezina Trophy Sergeja Bobrovského už nestačil. Ruský gólman ho vychytal týmto nádherným zákrokom: