Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.1.)

streda, 8. január 2014 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Do zápasového tempa by sa mohol čoskoro začať opäť dostávať Daniel Sturridge. Útočníkov členok sa zdá byť v poriadku a možno bude k videniu už v nedeľu proti Stoke City.

MANCHESTER CITY: Problémy s kolenom zmaria miesto v zostave Jesúsa Navasa v semifinálovom zápase Capital One Cupu proti West Hamu.

MANCHESTER UNITED: Pri nákupe posíl dostane tréner David Moyes voľnú ruku. Špekuluje sa napríklad o hráčoch ako Marco Reus z Dortmundu, Koke z Atlética Madrid alebo Elaquim Mangala z FC Porto.

MANCHESTER UNITED: Ľahšie zranenie kolenných väzov. To je problém, ktorý si odniesol zo zápasu FA Cupu Rio Ferdinand a pauzovať bude kvôli nemu dva týždne.

MANCHESTER UNITED: Pohárový neúspech v podobe prehry na pôde Sunderlandu komentoval David Moyes kritikou rozhodcov, ktorí podľa neho odpískali nepochopiteľný priamy kop pri prvom góle a nepáčilo sa mu ani udeľovanie kariet hosťom.

CHELSEA & CRYSTAL PALACE: Nováčik by si prial vo svojich radoch 28-ročného francúzskeho útočníka Dembu Ba.

CHELSEA: Mladý obranný talent, Kenneth Omeruo, dohrá sezónu 2013/14 v Middlesbrough.

SUNDERLAND: Francúzsky stopér Modibo Diakité má ponuky z talianskej ligy, z ktorej prišiel do Anglicka. Konkrétne ide o mužstvá Sassuolo, Sampdoria a Hellas Verona.

SUNDERLAND: Defenzívny záložník Adilson Tavares Varela, známy ako Cabral, odíde na hosťovanie do Janova. Mužstvá si mali už dohodnúť aj opciu.

WEST HAM: Podľa najnovších správ je na post trénera pripravený Harry Redknapp, tréner QPR. Trénerom sa stane v prípade, že sa Sam Allardyce na pozícii neudrží.