Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.1.)

streda, 8. január 2014 08:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: V dnešnej zostave, ktorá vybehne v pohárovom súboji na Getafe, by mohol byť aj Argentínčan Lionel Messi. Svalové problémy by teda mali byť definitívne minulosťou.

REAL MADRID: Ángel Di María bude potrestaný vedením za nechutné gesto, ktoré venoval fanúšikom Celty Vigo.

ATLÉTICO MADRID: Športový riaditeľ madridského klubu priznal, že Diego Costa má vo svojej zmluve výkupnú klauzulu 38 miliónov eur. Medzi rečou potvrdil aj to, že veľký záujem je hlavne v Anglicku.

VALENCIA: Meno Éver Banega je v médiách skloňované stále častejšie. Tréner Netopierov, Juan Antonio Pizzi, ale odmieta, že by chcel niekoho pustiť.

VALENCIA: Aj druhé vystúpenie pod novým trénerom dokumentovalo herné zlepšenie. V Copa del Rey domáci remizovali s Atléticom Madrid 1:1, pričom súpera prestrieľali. Odveta sa bude hrať 14.januára.

OSASUNA: 24-ročný Cristian Lobato, bývalý člen barcelonskej rezervy, si našiel miesto v Pamplone.

ESPANYOL: Dohoda s francúzskym tímom Rennes má byť čoskoro dotiahnutá a ThievyBouma prestúpi do Ligue 1 za 4 milióny eur.

ESPANYOL: Tréner Javier Aguirre možno nebude môcť viesť svoj tím z trénerskej lavičky až v štyroch zápasoch. Trest mu hrozí za červenú kartu a niekoľko hanlivých slov na adresu rozhodcov počas zápasu s Osasunou.