Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.1.)

sobota, 11. január 2014 09:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED a CHELSEA: José Mourinho opäť rozvíril anglické vody, keď vyhlásil, že Wayne Rooneyho získa ešte v januári tohto roka.

MANCHESTER UNITED a LIVERPOOL:  Chorvátsky záložník Ivan Rakitić aj napriek záujmu klubov z Anglicka zostáva aj naďalej hráčom FC Sevilla.

CHELSEA: Belgický gólman Thibaut Courtois, ktorý momentálne hosťuje v Atléticu Madrid, chce osobne prebrať svoju budúcu pozíciu v Chelsea s trénerom José Mourinhom.

LIVERPOOL:  Daniel Agger ja znova zranený. Problémy s lýtkom by ho mali vyradiť na približne štyri týždne. Dánsky stopér sa zranil minulý týždeň v stretnutí FA Cup-u proti Oldhamu. 

LIVERPOOL: O španielskeho útočníka Liverpoolu Iago Aspasa sa zaujíma problémami zmietajúca Valencia.

ARSENAL:Tomáš Rosický bude aj naďalej súčasťou londýnskeho Arsenalu. Vedenie Gunners predostrie českému záložníkovi nový kontrakt. Rosického súčasná zmluva by vypršala v lete tohto roka.

TOTTENHAM: Tottenham Hotspur potvrdil, že útočník Jermain Defoe bude od 1. marca hráčom kanadského účastníka severoamerickej MLS Toronto FC.

WEST HAM: Trénerska stolička Sama Allardyca sa otriasa v základoch. Či sa kladivári z Londýna rozhodnú zmeniť kouča sa rozhodne v nasledujúcich dňoch.