Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (11.1.)

sobota, 11. január 2014 09:12 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (11.1.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (11.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

TAMPA BAY: Gólman Tampy Bay Lightning Ben Bishop, ktorý si v súboji s Edmontonom Oilers poranil zápästie bol zapísaný na listinu zranených hráčov, no podľa najnovších informácií jeho zranenie nie je vážne a o pár dní by sa mal vrátiť do zostavy „bleskov“.

TAMPA BAY: Tampa Bay prišla v súboji s Washingtonom Capitals o obrancu Radka Gudasa. Český bek zo zápasu odstúpil pre zranenie v dolnej časti tela.

NEW JERSEY: Zadák Adam Larsson, ktorý sa v zostave New Jersey Devils neobjavil už 21 duelov pre zranenie kolena bol vedením klubu preradený na farmu, kde absolvuje kondičné stretnutia.

PHILADELPHIA: Približne šesť týždňov bude nútene pauzovať útočník Philadelphie Flyers Zac Rinaldo, ktorý si poranil ľavú nohu.

COLUMBUS: Štyri až šesť týždňov vynechá pre zranenie kolena forward Columbusu Blue Jackets Blake Comeau.

WASHINGTON: Zápas Washingtonu Capitals presedel útočník Martin Erat opäť len na tribúne ako zdravý náhradník. 32-ročný krídelník naďalej trvá na výmene.

BUFFALO: Zámorské špekulácie sa naplnili. Novým generálnym manažérom Buffala Sabres sa stal niekdajší asistent generálneho manažéra v Ottawe Senators Tim Murray.

BUFFALO & CAROLINA: Duel medzi Buffalom Sabres a Carolinou Hurricanes sa kvôli nepriaznivému počasiu presunul na 25. február.

KHL

SLOVAN: Dnešného exhibičného zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy sa zúčastní aj slovenský gólman Jaroslav Janus, ktorý v bráne nahradí zraneného Fína Petriho Vehanena, ktorý v aktuálnej sezóne háji farby HC Lev Praha.

OMSK: Avangard Omsk už našiel náhradu za prepusteného brankára Mathieua Garona. Do ruského celku sa sťahuje Švéd Henrik Karlsson, ktorý do KHL prichádza zo švédskej Skelleftey.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

VÝSLEDKY 38. KOLA:
MHC Martin – HKM Zvolen 3:2
HK Nitra – HK Poprad 3:2 po predĺžení
MsHK Žilina – HC Košice 3:2
Dukla Trenčín – ŠHK 37 Piešťany 1:3
HC’05 Banská Bystrica – HK 36 Skalica 6:3