Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.1.)

nedeľa, 12. január 2014 07:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: David Moyes doplatil na svoje ostré slová na adresu hlavného rozhodcu a jeho asistentov počas prvého semifinálového duelu Ligového pohára, v ktorom "červení diabli" podľahli Sunderlandu 1:2. FA obvinila Moyesa z nešportového správania, ktorý verdikty arbitrov označil za "príšerné".

MANCHESTER UNITED:Wayne Rooney už začal s ľahším tréningom po tom, čo mal problémy so zranenými slabinami. 28-ročný zakončovateľ chýbal svojmu zamestnávateľovi dva súťažné zápasy.

MANCHESTER CITY: Sergio Agüero by mohol byť Manchesteru City k dispozícii už na budúci týždeň. 25-ročného Juhoameričana na mesiac vyradilo zo súťažného kolotoča zranenie lýtka.

ARSENAL: Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti potvrdil, že v zimnom prestupovom období tím nikto neopustí. Taliansky kouč  tak reagoval na interes londýnskeho Arsenalu, ktorý prejavil záujem o Álvara Moratu.

TOTTENHAM: Argentínsky útočník Erik Lamela  zostane aj v zimnom prestupovom období členom kádra Spurs hoci sa mu v Anglicku nedarí.

HULL CITY: Tigre sú blízko k získaniu Chorváta Nikicu Jelaviča z Evertonu. Zástupcovia Hullu by v najbližších dňoch mali začať rokovať s hráčom o detailoch a podmienkach zmluvy.

EVERTON: Everton sa dohodol na štvorročnej zmluve s írskym reprezentantom Aidenom McGeadym, ktorý na Britské ostrovy prichádza z moskovského Spartaka.

EVERTON: Záložník Ross Barkley utrpel zranenie prstu na nohe a čaká ho futbalová pauza. Koľko presne bude musieť oddychovať sa ukáže po lekárskych vyšetreniach.