Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.1.)

pondelok, 13. január 2014 10:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: José Mourinho nešetrí chválou a nechal sa počuť, že jeho zverenec Eden Hazard sa vypracoval z talentovaného mladíka na oporu tímu.

CHELSEA: Londýnčania sú pripravení investovať 21 miliónov libier do nákupu srbského tvorcu hry Nemaja Matića z Benfiky Lisabon. Matić pritom pred troma rokmi za zanedbateľnú sumu odchádzal práve z Chelsea do Benfiky.

CHELSEA ARSENAL: O 19-ročného záložníka Saúl Ňígueza z Atlética Madrid sa zaujímajú anglické veľkokluby Chelsea a Arsenal. Atlético je už niekoľko rokov vychovávateľom talentov a skvelých zakončovateľov, čo si začínajú európske veľkokluby uvedomovať.

LIVERPOOL: Fenomén menom Luis Suárez sa opäť predviedol. V zápase proti Stoke City vsietil dva góly a Liverpool nakoniec vyhral hokejovým výsledkom 5:3 na pôde súpera.

MANCHESTER UNITED: Diabli z Manchestru konečne naplno zabrali a doma porazili Swansea 2:0, keď sa gólovo presadili Valencia a Welbeck. United napriek výhre majú stratu 11 bodov na vedúci Arsenal.

MANCHESTER UNITED: Portugalský obranca Fabio Coentrao z Realu Madrid by mal podľa anglických médií prísť do Manchestru United na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny.

MANCHESTER CITY:Samira Nasriho pravdepodobne čaká dlhšia pauza zavinená zranením kolenných väzov. Francúzskeho reprezentanta na nosidlách po zákroku Mapoua Yanga-Mbiwu z Newcastlu.

TOTTENHAM: Útočník Tottenhamu Hotspur Jermain Defore sa neobáva, že odchod z Premier League by mal znížiť jeho šance reprezentovať Anglicko na tohtoročných majstrovstvách sveta v Brazílii. Tridsaťjedenročný zakončovateľ podpísal kontrakt na štyri roky s mužstvom severoamerickej Major League Soccer FC Toronto.