Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.1.)

pondelok, 13. január 2014 10:56 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

REAL MADRID: Biely balet vo včerajšom zápase porazil Espanyol Barcelona na jeho ihrisku 1:0, pričom o jediný gól zápasu sa postaral Pepe. Real tak stiahol náskok vedúceho dua na tri body.

REAL MADRID: Portugalský obranca Fabio Coentrao z Realu Madrid by mal podľa anglických médií prísť do Manchestru United na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny.

FC BARCELONA: Andrés Iniesta sa stal terčom niekoľkých tvrdých zákrokov v derby s Atléticom Madrid a a cez polčasovú prestávku ho vystriedal Lionel Messi. Podľa lekárskych vyšetrení však nejde o žiadne vážne zranenie.

ATLÉTICO MADRID: O 19-ročného záložníka Saúl Ňígueza z Atlética Madrid sa zaujímajú anglické veľkokluby Chelsea a Arsenal. Atlético je už niekoľko rokov vychovávateľom talentov a skvelých zakončovateľov, čo si začínajú európske veľkokluby uvedomovať.

VILLAREAL a REAL SOCIEDAD: Dnešná dohrávka 19. kola La Ligy prinesie menšie derby medzi Villarealom a Realom Sociedad. Bude to zápas tabuľkových susedov a v hre je priebežné 5. miesto zaručujúce Európsku ligu. Výkop duelu je o 22:00.

BETIS: Záložník Cristian Erbes z argentínskej Boky Juniors by sa mal o niekoľko dní sťahovať do Španielska, kde o jeho služby má veľký záujem trápiaci sa Betis Sevilla.