Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.)

streda, 15. január 2014 08:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Mesiac trvajúca absencia Sergia Agüera sa chýli ku koncu. Do zostavy by sa mal Argentínčan vrátiť v opakovanom zápase tretieho kola anglického pohára FA Cup-u. Podľa trénera Manuela Pellegriniho útočník po zranení lýtka už bez úľav trénoval a figuruje v kádri na stretnutie na Etihad Stadium.

LIVERPOOL: Liverpoolsky obranca Tiago Iliori je podľa anglických médií už na odchode na hosťovanie do španielskej Granady.

ARSENAL: Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti prekvapivo priznal, že predaj Mesuta Özila do Arsenalu bola veľká chyba.

MANCHESTER UNITED:  Portugalský záložník Nani je na odchode z Manchestru. Jeho ďalším pôsobiskom by mohol byť Fulham alebo Sporting Lisabon.

MANCHESTER UNITED: „Červení diabli“ rozbehli rokovania o možnom príchode záložníkov Paula Pogbu a Artura Vidala z Juventusu Turín.

CHELSEA: Bývalého košického hráča Nemaju Matića z Benfiky Lisabon vykúpila londýnska Chelsea za 22 miliónov libier. Ako o hotovej veci o tom píšu anglické média.

CHELSEA: Anglický záložník Frank Lampard by sa mal do zostavy „The Blues“ vrátiť už tento víkend.

CHELSEA: Nemecký záložník Marko Marin by rád zostal v španielskej Seville aj v budúcej sezóne. Marin je stále kmeňový hráč anglickej Chelsea, ale v Španielsku je podľa jeho slov spokojný.

EVERTON: Anglický stredopoliar Ross Barkley si zlomil palec na ľavej nohe a Everton nemôže počítať s jeho službami tri až šesť týždňov.