Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.)

štvrtok, 16. január 2014 07:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

ARSENAL: Londýnčania pripravujú ponuku 35 miliónov libier za nemeckého záložníka Juliana Draxlera zo Schalke.

CHELSEA: Nemanja Matić definitívne prestúpil do  FC Chelsea. Odstupné za srbského záložníka  je 25 miliónov eur, ktoré Londýnčania pošlú na účet Benfiky Lisabon.

CHELSEA:Petr Čech zvíťazil v ankete o najlepšieho brankára v histórii anglickej Premier League. Český reprezentant získal 46 percent hlasov a zdolal legendy Petra Schmeichela a Edvida van der Sara. Na štvrtom mieste skončil David Seaman.

LIVERPOOL: „The Reds“ by radi videli vo svojom drese brazílskeho defenzívneho stredopoliara Fernanda Francisca Regesa z FC Porto.

TOTTENHAM:  Záložník Étienne Capoue sa pravdepodobne bude z Anglicka sťahovať do talianskeho Neapolu. Taliani sú údajne ochotní za Francúza zaplatiť 9 miliónov eur.

EVERTON: Everton nemieni predať svojho obrancu Leightona Bainesa, o ktorého sa zaujímajú Diabli z Manchestru.

WEST HAM: Útočník Carlton Cole podpísal s West Hamom United nový kontrakt na osemnásť mesiacov.

FULHAM: Kostarický reprezentant Fulhamu Bryan Ruiz odchádza na  hosťovanie do trápiaceho sa PSV Eindhoven. Siedmemu tímu holandskej ligy bude 28-ročný útočník k dispozícii do konca sezóny.