Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.1.)

štvrtok, 16. január 2014 07:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

ATLÉTICO MADRID: Futbalisti Atlética Madrid postúpili do štvrťfinále španielskeho Kráľovského pohára. V  odvete zdolali na svojom štadióne Valenciu 2:0. Prvý zápas sa skončil remízou 1:1.

FC BARCELONA: Prestup nemeckého brankára Marca-André ter Stegena z Borussie Mönchengladbach do FC Barcelona je podľa nemeckých médií na spadnutie. 

FC BARCELONA: Katalánčania sa dohodli s obrancom Marcom Bartrom na predĺžení kontraktu do roku 2017. Bartrov kontrakt mal vypršať v júni tohto roku a o mladého obrancu sa údajne zaujímalo niekoľko klubov z anglickej Premier League a preto si Barcelončania mladíka poistili.

FC BARCELONA: Brazílsky futbalista Neymar odmieta, že jeho kontrakt s klubom by porušoval zákon. Katalánci čelia problémom kvôli prestupu Brazílčana zo Santosu.  Na súd sa obrátil jeden z členov klubu FC Barcelona, ktorý tvrdí že Santos dostal za Neymara údajne iba sedemnásť miliónov eur. 

SEVILLA: Bosenský záložník Miroslav Stevanović sa vracia z hosťovania v konkurenčnom Elche a je pripravený svojmu zamestnávateľovi pomôcť v boji o miestenku do európskych pohárov.

ESPANYOL:  O obrancu Fran Cruza z  druholigovej Cordoby sa zaujíma barcelonsky Espanyol. Mladý Španiel by sa mohol sťahovať do Barcelony už v najbližších dňoch.