Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.)

piatok, 17. január 2014 10:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: 19-ročný stopér Kurt Zouma v lete opustí Saint-Étienne a bijú sa oňho viaceré kluby. Sám hráč dáva najväčšie šance The Blues, pretože je to jeho obľúbený klub.

ARSENAL: Lákavou posilou sa pre londýnsky tím stal senegalský stopér Cheikhou Kouyaté z Anderlechtu Brusel. Tohto mladíka chce však uloviť aj CSKA Moskva.

EVERTON: Zranený stehenný sval pripravil Sylvaina Distina o tri zápasy, ale v pondelok na pôde West Brom už bude svojmu tímu k dispozícii.

MANCHESTER UNITED: Ani v nedeľu na pôde Chelsea nenastúpi zranený Wayne Rooney.

MANCHESTER UNITED: Hosťovanie Andersona vo Fiorentine sa trošku komplikuje. Brazílčan musí ešte absolvovať zdravotnú prehliadku, no kvôli pracovnému povoleniu sa na čas musel vrátiť do Anglicka.

TOTTENHAM: Belgické krídlo Nacer Chadli má v pláne opustiť White Hart Lane, aby neprišiel o účasť na Majstrovstvách sveta v Brazílii.

NEWCASTLE: Straky sa už dlhšiu dobu snažia priviesť Luka de Jonga z Mönchengladbachu. Anglické médiá špekulujú, že sa to môže podariť a do Nemecka odíde Papiss Demba Cissé.

STOKE CITY: Útočník Kenwyne Jones nedorazil na víkendový zápas proti Liverpoolu, za čo dostal od vedenia pokutu. Presnú čiastku, ktorú Trinidadčan zaplatil, klub nezverejnil.

STOKE CITY: Galatasaray sa údajne pokúsi zlanáriť Charlieho Adama. Mark Hughes vraj o tom nič nevie, no je si vedomý, v akej forme Škót posledné zápasy hral.

SUNDERLAND: Juhokórejský útočník Ji Dong-Won prestupuje do nemeckého Augsburgu, kde bol v minulej sezóne na hosťovaní.

SWANSEA: Maródka waleského klubu je po včerajšku o niečo užšia. Dwight Tiendalii aj Roland Lamah začali naplno trénovať.

WEST HAM & SOUTHAMPTON: 31-ročný útočník Rickie Lambert by mohol opustiť The Saints a za 7 miliónov libier prestúpiť ku Kladivárom.

CARDIFF: Káder Bluebirds do konca sezóny opustí Nicky Maynard, ktorý bude na hosťovaní vo Wigane.